GYO

AHES GYO borsada ne zaman işlem görecek? 

Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Ahes GYO) merak ile beklenen halka arzını başarı ile tamamladı. 21-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında 25,20 TL fiyatla gerçekleşen halka arza, yoğun bir ilgiyle karşılaşıldı. Toplamda 389.846 yatırımcının katıldığı halka arzda, şirketin kaç lot dağıtılacak.

Yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılanan Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Ahes GYO) halka arzı 23 Ağustos'ta tamamlandığı kaydedildi. 50.000.000 Türk Lirası nominal değerli payın satışa sunulduğu halka arzda taleplerin oldukça yüksek olduğu ve tüm payların satıldığı açıklandı.

AHES GAYRİMENKUL HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI

takvim.com.tr'de yer alan habere göre; Ahes GYO halka arz sonuçları açıklandı. İlgili halka arza 395,407'si bireysel yatırımcı ve 48'i kurumsal yatırımcı olmak üzere 395.455 yurt içi yatırımcı katıldı. Toplamda ise 389.846 yatırımcıya pay dağıtımı gerçekleştiği belirtildi.

AHES GAYRİMENKUL HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Ahes Gayrimenkul halka arzda bireysel yatırımcılara kişi başı dağıtılan pay miktarı ortalama 97 lot (2.444 TL) olduğu ifade edildi.

AHES GYO NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Bist ilk işlem tarihine çevrildi. Fakat, Ahes GYO'nun ne zaman işlem göreceği henüz belli olmadığı belirtildi.

AHES GYO'dan 1,26 milyar liralık halka arz büyüklüğü gerçekleşti...

AHES Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzında talep toplama yarın başlıyor!

AHES Gayrimenkul halka arz tarihleri resmen açıklandı! AHES Gayrimenkul halka arz kaç lot verir?

Deniz GYO yılın ilk yarısında ne kadar kar etti? 

Alarko GYO yılın ilk yarısında 94 milyon TL  satış hasılatı elde etti!