Ekonomi

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de belli dolu.

Peki CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? Cw Enerji Borsa'da hangi gün işlem görmeye başlayacak?

Peki CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? Cw Enerji Borsa'da hangi gün işlem görmeye başlayacak?

Aktarılan detaylara göre, CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin 30.000.000 Türk Lirası nominal değerli paylarının tamamı da halka arz oldu. Ayrıca şirketin sermayesini temsil eden 123.750.000 Türk Lirası nominal değerli paylar için Kotasyon Yönergesi'nin 8. maddesi çerçevesinde kota alındı.

Halka arz edilen şirketin payları 5 Mayıs 2023'ten itibaren Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak. Ayrıca yine verilen detaylara göre, CWENE koduyla işlem görecek olan paylar 108,60 Türk Lirası baz fiyattan, sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacak. Ayrıca İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 Türk Lirası olarak belirlendi.

CW Enerji halka arzıyla ilgili açıklanan resmi sonuçlara göre talep toplama süreci sonrası 2.243.594 bireysel ve kurumsal yatırımcıya pay dağıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, bireysel yatırımcılara 11 - 12 adet CWENE payı dağıtımı yapıldı.

Halka arz sonrası şirket, ek satış dahil yüzde 24,24 halka açıklık oranına ulaştı. CW Enerji halka arz büyüklüğü de 3,2 milyar Türk Lirası şeklinde kayıtlara geçti.

BigChefs halka arzı başladı

investingcom'dan Günay Caymaz'ın haberine göre, Sermaye Piyasası Kurulu halka arz onayı alan son şirket olan Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim San. ve Tic. A.Ş. (BigChefs), bugün talep toplama sürecine başlıyor.

Yine aktarılan detaylara göre, halka arz aşamasında BigChefs talep toplama süreci 5 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecek. Ayrıca halka arzda paylar 22,5 Türk Lirası sabit fiyatından satışa sunulacak.

Borsa İstanbul'da sert düşüş neden oluyor?

Seçim belirsizliği borsayı arka plana itti! Borsa İstanbul'da süreç nasıl devam ediyor?

Borsa İstanbul yeni haftaya nasıl başladı?