Yeni Projeler

Ahlat Life’ta hemen teslim 2+1’ler 4 milyon 550 bin TL’ye!

Ankara Ahlat Life projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 550 bin TL’den başlıyor. Ahlat Life projesindeki konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Ahlat Life projesi Ankara Etimesgut’ta yükseliyor. Uğur Efem Yapı tarafından inşa edilen Ahlat Life projesinde satış süreci devam ediyor.

7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ahlat Life projesinde toplam 52 adet konut yer alıyor. Ankara Ahlat Life projesinde yer alan konutlar 2 oda salon olarak tasarlandı.

Peki Ankara Ahlat Life projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Ahlat Life projesi için kredi kullanılabiliyor mu? Ahlat Life projesi nerede inşa ediliyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ahlat Life projesi ile ilgili detaylar…

Ahlat Life projesinde yer alan A tipi 2 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 550 bin TL’den, B tipi 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 5 milyon TL’den başlıyor. 

Teslimleri hemen yapılan Ahlat Life projesinde yer alan konutlar için ödemeler peşin olarak yapılıyor ya da konut fiyatının 1 milyon 500 bin TL’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.

Kamelya, yeşil alanlar, açık ve kapalı otoparkın yer aldığı Ahlat Life projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Projedeki konutlar full yapılı olarak teslim ediliyor.

Etimesgut Yeşilova Mahallesinde yükselen Ankara Ahlat Life projesi; Ayaş Yoluna, Necmettin Erbakan Bulvarı’na ve Eskişehir Yolu’na, Metromall ve Optimum’a yakın mesafede inşa ediliyor. 

Telefon: 0532 610 48 08

 

Teraphill 15 lansmana özel fiyatlarla satışta! Teslimler Mayıs 2025'te!

Mankuli İnşaat’tan Mersin’e 433 konutluk yeni proje geliyor!

Antpera Kartal’da sınırlı sayıda 2+1 için yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanı! 884 konutluk yeni proje!