Emlak Konut

Batıyakası Kartal'da 2+1'ler 13 milyon 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Batıyakası Kartal'da peşinat ve 1.29 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1'ler 13 milyon 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar... 

Emlak Konut GYO, çoğunluğu İstanbul'da olacak şekilde 16 konut projesinde yeni bir kampanyaya imza attı. Söz konusu kampanyada seçili projelerden ev almak isteyenlere 4 alternatifli ödeme seçeneği sunuluyor. Bu  kapsamda peşine indirim, yüzde 1.29 faiz ve sabit taksit gibi seçeneklerle ödeme yapılabiliyor. 

Batıyakası Kartal projesinde de bu kampanyadan faydalanılabiliyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Batıyakası Kartal'da 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Şu an 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konutların satışı yapılıyor. Dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. 

Şehirden kopmadan, doğanın içinde bir yaşamın kapısını aralayan proje, az katlı yatay mimarı esasıyla tasarlandı. Projede, geniş balkonlu ve teraslı ev seçenekleri sunuluyor. 

Emlak Konut GYO Batıyakası Kartal projesinde 975 adet konut ile 126 adet dükkana yer veriliyor. 

Projede, restijli markaları bulacağınız mağazaları, sevdiklerinizle birlikte alışveriş molası verebileceğiniz çok özel kafeleri, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlarıyla dikkatleri çeken Batıyakası Açık Hava Alışveriş Caddesi bulunuyor. 

Granit kaya zemini sayesinde sağlam bir temel üzerinde yükselen proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü'ne yakın lokasyonda hayata geçiriliyor. 

BATIYAKASI KARTAL HAZİRAN 2024 FİYAT LİSTESİ 

Batıyakası Kartal'da yer alan 2+1 evlerin fiyatları 13 milyon 190 bin TL'den başlıyor. 

Web: https://www.ernbatiyakasi.com/tr/anasayfa

Tel: 444 30 70

Tual Gölyaka'da 9.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

Emlak Konut 1.29 faiz hesaplama: Park Yaşam Antalya fiyat! Emlak Konut Antalya! 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede?