28 / 06 / 2024

Tual Gölyaka'da 9.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

Tual Gölyaka'da 9.1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

Emlak Konut GYO Tual Gölyaka projesinde 4 farklı ödeme seçeneğiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Tual Gölyaka nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...



Emlak Konut GYO, çoğunluğu İstanbul'da olacak şekilde 16 projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında, 16 projede 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Bu ödeme seçenekleri arasında, peşine indirim, yüzde 1.29 faiz ve sabit taksit yer alıyor. 

Tual Gölyaka projesinden konut almak isteyenler de bu kampanyadan yararlanabiliyor ve 4 farklı ödeme seçeneğinden birini tercih edebiliyor. 

Emlak Konut GYO Tual Gölyaka, Küçükçekmece Gölünün yanı başında Dağ Holding vizyonu ve kalitesiyle yükseliyor. Emlak Konut, bu projeyle toplam 1.8 milyon metrekarelik bir alanda yepyeni bir semt hayata geçiriyor. 

Peki Emlak Konut GYO Tual Gölyaka'da konut fiyatları ne kadar? İşte Tual Gölyaka fiyat listesi...

Tual Gölyaka da 9.1 milyon TL den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

İstanbul Avrupa Yakasında, Küçükçekmece gölünün yanı başında inşa edilen Tual Gölyaka projesinde 2+1'den 5+1 dublekse kadar değişen farklı konut tipleri yer alıyor. Geniş teras alanlarına sahip konutların olduğu projede, 25 metrekareden 225 metrekareye kadar özel bahçe tahsisli daire seçeneklerinin yanı sıra, bahçe büyüklükleri 248 metrekare ile 390 metrekare arasında değişen müstakil villalar da bulunuyor. 

Şehre yakın olmasıyla dikkatleri çeken proje, sakin ve özgün bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projede ticari ünitelere de yer veriliyor. 

Sürdürülebilir mimari anlayışıyla ev ve yaşama dair beklentileri yeniden şekillendiren Tual Gölyaka'da yapılar radye temel üzerine konvansiyonel betonarme sistemiyle, deprem yönetmeliklerine uygun şekilde inşa ediliyor. 

Tual Gölyaka da 9.1 milyon TL den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

Tual Gölyaka projesinde spor alanları, yüzme havuzu, sauna ve dinlenme alanları yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. 

Yeni İstanbul’un merkezi olarak gösterilen Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Baraj Gölü arasındaki bölgenin tam merkezinde bulunan Gölyaka ile İstanbul Havalimanı’na sadece 35 dakika mesafede yükselen proje, Bahçeşehir ve Ispartakule semtlerinin güneyinde bulunuyor. 

Proje, Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne 18.7 kilometre, TT Arena ve FSM Köprüsü'ne 36 kilometre, İstanbul Havalimanı'na da 45 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 

Tual Gölyaka da 9.1 milyon TL den başlayan fiyatlarla! Emlak Konut kampanya İstanbul 2024!

TUAL GÖLYAKA FİYAT LİSTESİ MAYIS 2024 

Tual Gölyaka projesinde yer alan 2+1 açık mutfak daireler 9 milyon 167 bin TL'den, 2+1 kapalı mutfak daireler de 12 milyon 70 bin TL'den satılıyor. 

2+1 açık mutfak daireler 70 ile 74 metrekare arasında, 2+1 kapalı mutfak daireler de 88 ile 95 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 

Web: https://tualgolyaka.com/

Tel: 444 9 213 

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Emlak Konut 1.29 faiz hesaplama: Park Yaşam Antalya fiyat! Emlak Konut Antalya! 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 


Geri Dön