28 / 06 / 2024

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 



Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesi, İstanbul Başakşehir ilçesi Başak Mahallesi’nde 2124/1 2125/1 2126/1 parsellerde hayata geçiriliyor. 'Başakşehir'in Kalbi' olarak nitelendirilen proje, 63 bin 474 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Emlak Konut GYO'nun yeni konut kampanyası resmen açıklandı. Meydan Başakşehir projesi de kampanyaya dahil edildi. Şirket, çoğunluğu İstanbul'da olacak şekilde 16 konut projesinde Peşine indirim, yüzde 1.29 faiz gibi fırsatlar sunuyor. 

Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinde 14 adet blok bulunuyor. Projede 379 adet konut ile ticari üniteler yer alıyor. Proje, zemin+8 kat yükseklikte inşa ediliyor. 

Meydan Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1,4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks konut tipleri bulunuyor. Konut sayısına göre çok geniş peyzaj alanlarına sahip olan projede, keyifli zaman geçirilmesi için bir meydan da yer alıyor. 

Projede, sauna, kapalı yüzme havuzu, spor ve fitness salonları, geniş yeşil alanlar, yürüş alanları ve çocuk oyun alanı gibi birçok sosyal donatıya yer veriliyor.

Meydan Başakşehir projesi, Millet Bahçesine, Metrokent istasyonuna, Başakşehir Devlet Hastanesi'ne, Çam Sakura Şehir Hastanesi'ne, Fatih Terim Stadyumu'na ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın konumda yükseliyor. 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

MEYDAN BAŞAKŞEHİR FİYAT LİSTESİ MAYIS 2024 

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Meydan Başakşehir projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofislerine gidilerek öğrenilebiliyor. 

Meydan Başakşehir'den konut sahibi olmak isteyenlere Emlak Konut GYO'nun yeni kampanyasından faydalanma imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanyada  4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://meydanbasaksehir.com/index.html

Tel: 0 850 441 46 47

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de bankasız, kefilsiz ödeme! Emlak Konut Fikirtepe fiyat! 

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 


 


Geri Dön