29 / 06 / 2024

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Emlak Konut GYO yeni konut kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında İzmir Allsancak projesi de yer alıyor. Peki Emlak Konut GYO Allsancak projesinde hangi tip konutlar var? İşte Allsancak projesi ve Allsancak fiyat listesi...



Emlak Konut GYO tarafından çoğunluğu İstanbul'da olacak şekilde 16 konut projesinde 4 seçenekli konut kampanyası başlatıldı. Söz konusu kampanya ile ilgili detaylar merak ediliyor. 

İzmir Alsancak'ta yükselen Allsancak projesinde de söz konusu kampanyadan faydalanılabiliyor. Emlak Konut Allsancak projesi,  İzmir  Kordon’a ve bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. 

Peki Emlak Konut GYO Allsancak projesinde hangi tip konutlar var? İşte Allsancak projesi ve Allsancak fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Emlak Konut GYO Allsancak projesinde 1.069 adet konut ile 37 adet ticari ünite bulunuyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. 

İzmir Allsancak'ta okul, spor alanı, tabiat parkı, çok amaçlı salonlar, rezisans ve otel yer alıyor. 4 blok şeklinde inşa edilen projede, yoga ve pilates alanı, yüzme havuzu, kafe, çocuk yüzme havuzu, fitness ve kapalı havuz, basketbol sahası ve mini futbol sahası, bisiklet ve koşu yolu gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. 

Allsancak projesindeki konutlarda İzmir ve Körfez manzarası bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 58,47 metrekare ile 311,84 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Emlak Konut Allsancak projesinde, günlük ihtiyaçların yürüyüş mesafesinde karşılanabileceği, keyifli zaman geçirilebilecek alışveriş ve yeme içme alanlarının yer aldığı Allsancak Çarşı da bulunuyor. Ayrıca, proje kapsamında 1+1 ve 2+1 evler için 1, 3+1 ve daha büyük daireler için 2 araçlık kapalı otopark alanı sunuluyor. 

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

ALLSANCAK FİYAT LİSTESİ 2024 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak projesinde yer alan dairelerin fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor. Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği yeni kampanya kapsamında, projeden konut sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://www.allsancak.com/

Tel: 444 2 335 

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'ta dev satın alma! 1.6 milyar TL'ye 21 adet gayrimenkul!

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut Çınarköy fiyat! Çınarköy Evleri fiyat Mayıs 2024! 


 


Geri Dön