28 / 04 / 2024

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.





Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Kuveyt'ten yüksek cirolara sahip 9 seyahat acentesi yetkilisini ve gazetecileri Manavgat'ta ağırladı. Kuveytli heyete, Antalya'da tanıtım turu düzenlendi. Turun Manavgat bölümü MATSO ve BAKA işbirliğiyle yapıldı. İlk olarak Side'ye gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi. Heyet daha sonra Manavgat Şelalesini ziyaret etti. 


TANITIM GEZİSİ Heyete, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyesi Şükrü Arslan, BAKA Koordinatörü Ali Galip Bilgili, BAKA uzmanları Selin Şen ile Seyitcan Altmkaynak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünden Burça Yalçın eşlik etti. Gezi sonrasında MATSO Başkanı Boztaş, heyete ilçenin tanıtıldığı kitap, broşür ve Manavgat ürünlerinin yer aldığı hediyeler verdi. 


DİREKT UÇUŞLAR BAŞLAYACAK 

MATSO Başkanı Boztaş, oda olarak turizmin ve turistin çeşitlendirilmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, 29 Temmuz'da Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçuşların başlayacağım aktardı. 

Körfez ülkelerinden ilçeye gelecek turistlerin turizme katkı sağlayacağını aktaran Boztaş, daha öncede Birleşik Arap Emirliklerinden gelen heyeti ağırladıklarını hatırlattı. 

Manavgat'ın Körfez ülkeleri turistleri için uygun bir bölge olduğuna değinen Boztaş, Arap turistlerin özellikle villa ve villa konsepti bulunan otel ile alternatif turizm alanlarına ilgi gösterdiğini kaydetti


Antalya Hilal



Geri Dön