07 / 05 / 2024

Ahmet İmir, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet İmir, Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Ahmet İmir'in Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi ataması hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi gereğince, Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesi, Kurumsal Yönetim Uygulamalarında koordinasyonu sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Ahmet İmir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yarın itibariyle atanmasına, katılanların oybirliği ile karar verildi.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 04.10.2018 tarihli toplantısı ile; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11.maddesi gereğince, Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesi, Kurumsal Yönetim Uygulamalarında koordinasyonu sağlamak ve üst düzey icracı yöneticiye çalışmaları hakkında raporlama yapmak üzere Ahmet İmir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak 05.10.2018 tarihi itibariyle atanmasına, katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.


Ahmet Tepedelen, Kiler GYO'dan ayrıldı!


Geri Dön