05 / 05 / 2024

Ahmet Kasım Değerli kimdir?

Ahmet Kasım Değerli kimdir?

2012 son çeyreğinde İhlas Yapı İş Geliştirme ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ahmet Kasım Değerli kimdir? Ahmet Kasım Değerli, bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?



Ahmet Kasım Değerli kimdir?

Ahmet Kasım Değerli, 1986 yılı doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Çavuşoğlu Kolejinde burslu olarak tamamlayan Ahmet Kasım Değerli, liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesinde okudu. 


Değerli, İstanbul Teknik Üniversitesi ve New York Eyalet Üniversitesi’nden çift diplomayla İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


University of Wales’da MBA yaptı. Sapphire İstanbul'da ve Yapı Kredi Yatırım'da staj yapan Ahmet Kasım Değerli'nin Online reklamcılık üzerine yazdığı tez ödül aldı. 


Ahmet Kasım Değerli, American Society of Civil Engineers ve Urban Land Institute üyesi.


2011 yılında kendi şirketini kuran Ahmet Kasım Değerli, Site Emlak markasıyla Ispartakule’de Bizim Evler’in 2. El yönetimini yaptı. 


Form Sports Club markasıyla, sitelerin sosyal tesislerinde profesyonel hizmet sağlayan bir marka oluşturan Değerli, hala 4 sitede hizmet vermektedir.


Ahmet Kasım Değerli, ERA Türkiye kurucu franchise üyelerinden biri.


2012 son çeyreğinde İhlas Yapı İş Geliştirme ve Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ahmet Kasım Değerli, Bizim Evler markasının Pazarlama stratejilerini ve İhlas Yapının gelecek projelerini planlıyor. 



AKD Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!




Geri Dön