05 / 05 / 2024

Ahmet Temeltaş 4 yılda 150 milyonluk ciro kazandırdı!

Ahmet Temeltaş 4 yılda 150 milyonluk ciro kazandırdı!

Gayrimenkul yatırımı alanındaki uzmanlığı ve başarısını kuruluşunu üstlendiği Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş.’ne taşıyan Ahmet Temeltaş, kazandırmaya devam edecek.




Ahmet Temeltaş, gayrimenkul satışında 4 yılda 150 milyonluk bir ciro en çok kazandıran emlak profesyoneli olma özelliğini de taşıyor. Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. ise kurulduğu ilk ayda 50 milyonluk ciroya ulaştı.



Ahmet Temeltaş, Amsterdam’da Dünya Bitki Borsası’nda başlayan iş yaşamına, 2007 yılında İstanbul’a gelmesiyle geçiş yaptığı emlak brokerlığı ile devam ediyor. Türkiye’de yeni bir sektöre adım atan ve yükselişini sürdüren Temeltaş, bu süreci, “mesleğim değişmedi sadece faaliyet alanım değişti” diyerek değerlendiriyor.



2007 yılında kurduğu Nova Gayrimenkul ile dört yıl gibi kısa bir sürede başta Bahçeşehir olmak üzere, Esenyurt, Beylikdüzü, Esenkent bölgesinde büyük başarılara imza atan Ahmet Temeltaş, kuruculuğunu üstlendiği Temeltaş Proje Geliştirme A.Ş. ile sektöre yeni bir soluk getirecek. Temeltaş Proje Geliştirme; 2023 yılına kadar dünyanın 10 büyük finans merkezi arasında yerini alacak Ataşehir’de çalışmalarına başladı.



Yıllık 150-200 bin metrekarelik gayrimenkul satışı ve yatırımcısına en yüksek getiriyi hedefleyen Ahmet Temeltaş; Avrupa ve Anadolu yakasında eş zamanlı olarak büyüme planını, konusunda uzman ve eğitimli bir kadro ile hayata geçirecek. Temeltaş, sektördeki başarısının kaynağını ise güvenilir olmak, doğru yatırım alanlarını belirlemek, nitelikli bir satış ekibi ile çalışmak ve projeye inanmak olarak ifade ediyor.



Temeltaş Proje Danışmanlık A.Ş., 2023 yılında dünyanın 10 büyük finans merkezi içinde yer alması öngörülen İstanbul Finans Merkezi’nin yanı sıra Anadolu Yakası’nın gözde yerleşim merkezi Ataşehir’de ve İstanbul’un yıldızı parlayan diğer bölgelerinde üstleneceği yeni projelerle 2013 yılına hazırlanıyor. 


Geri Dön