04 / 05 / 2024

Ahmet Zorlu: Yerli telefonda 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz!

Ahmet Zorlu: Yerli telefonda 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz!

TÜRKİYE'de ilk yerli telefonu üreten Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Biz yerli telefonla Türkiye'ye 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz " dedi...



TÜRKİYE'de ilk yerli telefonu üreten Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Biz yerli telefonla Türkiye'ye 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz" dedi. Zorlu, CNBC-e'ye konuşan Zorlu, Türkiye'nin telefon ithalatına her yıl 6 milyar dolar harcadığına dikkat çekti. 


GAYRİMENKULDE YOKUZ 

Gayrimenkulde başka projelerinin olmadığını belirten Zorlu, bir fırsat çıkarsa değerlendireceklerini ifade etti. "İnşaat cazip olabilir ama ülkenin kalkınması bakımından sanayi olmazsa olmazlardan" diyen Zorlu, sanayisiz bir Türkiye düşünemediğini söyledi. 

tedbirinizi alin PİYASALARDA kur ve paritenin gidişatını öngörmenin mümkün olmadığını söyleyen Zorlu, "Euro'da değer kaybı oldu diye duramazsınız. Tedbir alıp yolunuza devam edeceksiniz. Biz bugün 149 ülkeye ihracat yapıyoruz" dedi. Zorlu, Türk lirasının dolar karşısındaki değeriyle ilgili olarak "Değerli Türk lirası, Türk ekonomisi için faydalı değil" diye konuştu. 


Millet Gazetesi


Geri Dön