18 / 05 / 2024

zorlu holding 600 milyon dolar tasarruf

zorlu holding 600 milyon dolar tasarruf

TÜRKİYE'de ilk yerli telefonu üreten Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Biz yerli telefonla Türkiye'ye 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz " dedi...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Gerçek Evim'den 600 milyon TL'lik vurgun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in saadet zinciri olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding'in akıllara zarar vurgun hikayesi...

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Tekfen Holding 426.5 milyon TL kar dağıtacak!

Tekfen Holding, 2019 yılı kârından ortaklarına toplam 426 milyon 491 bin 600 TL brüt nakit kâr payı dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi olarak 27 Nisan 2020 tarihinin belirlenmesi hususlarını olağan genel kurul toplantısında görüşecek...

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

zorlu holding 600 milyon dolar tasarruf Haberi

zorlu holding 600 milyon dolar tasarruf

TÜRKİYE'de ilk yerli telefonu üreten Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Biz yerli telefonla Türkiye'ye 600 milyon dolar tasarruf ettireceğiz" dedi. Zorlu, CNBC-e'ye konuşan Zorlu, Türkiye'nin telefon ithalatına her yıl 6 milyar dolar harcadığına dikkat çekti. 


GAYRİMENKULDE YOKUZ 

Gayrimenkulde başka projelerinin olmadığını belirten Zorlu, bir fırsat çıkarsa değerlendireceklerini ifade etti. "İnşaat cazip olabilir ama ülkenin kalkınması bakımından sanayi olmazsa olmazlardan" diyen Zorlu, sanayisiz bir Türkiye düşünemediğini söyledi. 

tedbirinizi alin PİYASALARDA kur ve paritenin gidişatını öngörmenin mümkün olmadığını söyleyen Zorlu, "Euro'da değer kaybı oldu diye duramazsınız. Tedbir alıp yolunuza devam edeceksiniz. Biz bugün 149 ülkeye ihracat yapıyoruz" dedi. Zorlu, Türk lirasının dolar karşısındaki değeriyle ilgili olarak "Değerli Türk lirası, Türk ekonomisi için faydalı değil" diye konuştu. 


Millet...