28 / 04 / 2024

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.



Nakdi ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir rol oynayan kredi kartı, kullanılması için bazı şartlar sunuluyor. Bu şartlardan biri de aidat ödemeleri olup bazen yüksek tutarda hesaba yansıyor. Akbank’ın gençlere özel olarak düzenlediği Akbank Axess Kampüs Modu kampanyasıyla artık aidat ödemeden kredi kartı kullanımı mümkün olacak. Akbank tarafından düzenlenen Akbank Axess Kampüs Modu kampanyası hakkında tüm merak edilen detaylar haberimizde…

Kampanyadan 18-26 yaş arası gençler yararlanacak

Akbank tarafından düzenlenen Akbank Axess Kampüs Modu kampanyası 18-26 yaş arasındaki gençleri kapsamaktadır. Ayrıca kampanyadan yararlanmak isteyen gençlerin üniversite öğrencisi olmaları da gerekmektedir.  Axess kartını tercih eden gençler, chip para biriktirme fırsatına sahip oluyorlar. Toplanan chip paralar alışverişlerde kullanılabiliyor. Üstelik kart için ilk yıl hiçbir kart aidatı talep edilmiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön