28 / 07 / 2024

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde zamlı tarihi verdi. Hayırlı olsun

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde zamlı tarihi verdi. Hayırlı olsun

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinde Aile Bakanlığı tarafından zamlı tarih vatandaşlarımıza verildi. Herkese hayırlı olsun.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinin ne durumda olduğunu merak ediyordu. 

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinde bakanlık tarafından desteklerin ödeneceği zamlı tarih verildi. Temmuz ayında memur maaş katsayısına göre yapılan hesaplama sonucunda, bu ödemelerin tutarı güncellenerek 6360 TL seviyesine yükseldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal ve ekonomik destek ödemesinin yüzde 19,31 oranında artışla ortalama 6360 TL seviyesine yükseldiğini duyurdu. Zamlı ödemelerin ağustos ayında sağlanacağı belirtildi.

Ağustos ayında, düşük gelirli hanelerde bulunan öğrencilerin eğitim hayatına destek olabilmek için ortalama 6360 TL tutarında ödeme yapılması bekleniyor.

ZAMLI ÖDEME TARİHİ RESMEN AÇIKLANDI

Geçtiğimiz aylardaki ödeme tarihleri dikkate alınarak yapılan tahminlere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ağustos ayının ortalarından sonra ödemeleri sağlaması bekleniyor. Bu durumda, 20 Ağustos civarında sosyal ve ekonomik destek ödemesinin zamlı olarak sağlanması öngörülüyor.

 


Geri Dön