30 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı! 

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, resmen duyurdu. Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı. Hemen bakın...



Ekim ayında hesaplara peş peşe yatırılan sosyal yardım ödemeleri ile ilgili son dakika detayları pek çok kişi tarafından araştırılıyor.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden kamuoyuna konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Paylaşılan bilgilere göre, engelli ve yaşlı aylıklarının hesaplara peş peşe yatırılan yaşlı destek programına dair kamuoyunun bilgilendirilmesi ile beraber, ekim ayında evde bakım maaşı ödemeleri için heyecanlı bekleyişler başladı. 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen evde bakım maaşı ödemelerine dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelecek açıklamalara dair son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak edilip araştırılırken, aile destek paketi ödemesinin ayrıntıları da arama motorlarında aratılmaya başlandı.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı! 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu çerçevede çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş geçtiğimiz günlerde ödemelere ilişkin açıklamalar yaptı.

AİLE BAKANLIĞI DESTEK ÖDEMELERİNDE SON DAKİKA 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekim ayında da 1.250 Türk Lirası seviyesine kadar yükselen aile destek paketi ödemelerini yaptı. Ayrıca bu ödemeler dışında çocuklu ailelere 650 Türk Lirası'na kadar çocuk yardımı ve 225 liraya kadar çıkan elektrik tüketim desteği de verildi.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, 2023 yılının Ekim ayında üç ödemenin de yapılmasından sonra açıklamalar yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ihtiyaç sahibi hanelere yönelik olarak hayata geçirdikleri desteklerle onların yanında olmayı sürdürdüklerini belirterek, bu kapsamda Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırdıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar lira ödeme yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C emeklileri aman dikkat! Maaşların yatacağı tarihler peş peşe açıklandı! Acil bakın!

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!


Geri Dön