05 / 07 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Aylık 8 bin 506 TL para ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Aylık 8 bin 506 TL para ödemesi yapılacak!

Sosyal yardımların yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından desteklenen pek çok vatandaş, devletin sunduğu diğer imkanlara da ilgi göstermektedir. Devlet, çeşitli seçenekleriyle vatandaşların desteklenmesine yardımcı olmaktadır.



Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Aylık 8 bin 506 TL para ödemesi yapılacak!..İşte İŞKUR'un işbaşı eğitim programına başvurmak için gereken sayfa...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı eğitim programlarına katılan öğrencilere günlük 327 TL ödeme yapacağını duyurdu. İŞKUR yönetim kurulunun aldığı bir kararla, daha önce ilgili yönetmelik kapsamında yapılan günlük ödemelerin yeniden düzenlendiği açıklandı.

GÜNLÜK 327 TL ÖDEME

1 Nisan'dan itibaren İŞKUR tarafından düzenlenen işbaşı eğitim programlarına katılan, lise ve altı örgün eğitim gören katılımcılar hariç, herhangi bir öğrencilik statüsünde olmayanlar için belirlenen tutarda ödeme yapılacağı açıklandı. İlgili açıklamada, iş arayan statüsünde olan katılımcılara günlük 327 lira 18 kuruş ödeme yapılacağı ifade edildi.

26 GÜN TAM KATILIM

Katılımcılar, işbaşı eğitim programına tam 26 gün boyunca katılım sağladıklarında, ödeme tutarında yüzde 33'lük bir artışla birlikte 8 bin 506 lira 68 kuruş gibi bir tutar alacaklar.

Daha fazla bilgi için, İŞKUR'un resmi web sitesinde yer alan www.iskur.gov.tr/is-arayan/aktif-isgucu-programlari/isbasi-egitim-programlari adresine başvurulabilir.

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!
İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!
İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!

Geri Dön