23 / 07 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan 8 bin 367 TL destek ödemesi müjdesi... Her ay...

Aile Bakanlığı'ndan 8 bin 367 TL destek ödemesi müjdesi... Her ay...

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara gerçekleştirilen destek ödemeleri vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. 8 bin 367 TL açıklaması da yine vatandaşlar tarafından çok ilgi göreceğe benziyor.




Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza yönelik uygulanan çok sayıda destek ödemesi türü var. Vatandaşlar bu destek ödemesi türlerinin hangileri olduğunu araştırmaya devam ediyor. 

Bakanlık tarafından son olarak yapılan bir açıklama da hayli geniş yankı uyandırdı... Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara gerçekleştirilen destek ödemeleri vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. 8 bin 367 TL açıklaması da yine vatandaşlar tarafından çok ilgi göreceğe benziyor. 

YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLAR DETAYLI OKUSUN

Aile Bakanlığı tarafından birçok destek ödemesi sağlanmaya devam edilirken yapılan son dakika açıklamasında başvuran vatandaşlara 8 bin 367 TL ödeme sağlanacağı belirtildi. Aile Bakanlığı tarafından sağlanacak destek ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarını merak etti. İş arayan vatandaşlara ödenecek ödeneğin detayları araştırma konusu oldu. 

İş arayan ve yardıma muhtaç olan vatandaşlara birçok destek ödemesi sağlanmaya devam ederken Aile Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. İş arayan vatandaşlara ödenecek destek ödemesinin detayları birçok kişi tarafından merak konusu oldu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesine ilişkin resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. 

ÖDEME TABLOSU VERİLDİ 

İşe yönlendirme/başlama altında geçen destek ödemesinin detaylarına şu şekilde yer verildi;

• Aylık net asgari ücretin en fazla %10'una kadar işe yönlendirme yardımı yapıyoruz. (0-1.700 TL)

• Brüt asgari ücretin 1/3’ü kadar işe başlama yardımı yapıyoruz. (2024 yılı 6.667,50 TL) 

Destek ödemesinden yararlanmak için gereken başvuru şartları şu şekilde yer aldı;

Çalışabilir durumda olan sosyal yardım yararlanıcıları İŞKUR’a kaydedilerek istihdama kazandırıcı faaliyetlerden faydalanabilirler.

Sosyal yardım alan kişinin iş görüşmesine gitmesi ve işe kabul edilmesi durumunda gereken yol masrafı, sağlık raporu, fotoğraf vb. giderler için işe yönlendirme yardımı veriyoruz. 

81 ilde geçerli destek ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını kimlik numaralarıyla yapabilecekleri aktarıldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön