04 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 



Bakan Yanık, Mart ayı SED ödemelerine ilişkin yaptığı son açıklamasında "SED ile ailelerin, çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşılıyoruz" diye konuştu ve yatan tutarı da duyurdu. 

Yanık, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, ihtiyaç sahibi olan ailelere, çocukları için Mart ayı içinde toplam 582 milyon 692 bin 272 TL'lik SED yardımı yapıldığının altını çizdi. 

Aile Bakanlığı ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi alan binlerce aile, ödeme sorgulama işlemlerini e-Devlet "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı/Sosyal ve Ekonomik Destek Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfası üzerinden yapabiliyor. 

Bakanlık tarafından, Süreli ekonomik destekten yararlanan vatandaşlar, periyodik şekilde izleniyor ve destek verilmesini gerektiren sebep ortadan kalktığında SED yardımı artık yapılmıyor.

Mazot ve gübre desteği il il hesaplara yatırıldı! 2023 mazot gübre ödemelerinde son dakika! Çiftçiler hemen bakın! 

Aile Destek Programı müjdeleri peş peşe geldi! Hesaplara tek tek 1.100 ve 1.250 TL yatırıldı! Bu parayı sakın kaçırmayın

Dolar o tarihte tam bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 1 doları bile olan resmen buz kesti! 

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları


Geri Dön