28 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan yeni ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak. Bu paraları kaçırmayın...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli vatandaşlara verilecek olan sosyal yardım ödemelerine ilişkin araştırmalar bu ay da devam ediyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, 2023 yılının Ekim ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ayın 15'i itibarıyla sosyal yardım ödemelerinin vatandaşların hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, son dönemlerde sık sık gündeme gelen evde bakım maaşı ya da aile destek programı ödemelerinin bu ayın 15'i itibarıyla hesaplara yatırılması beklenirken, farklı sosyal yardımlar için araştırmalar yapılıyor. Paylaşılan bilgilere göre, bu çerçevede, ihtiyaç sahibi ailelerde yer alan çocukların eğitim masraflarının ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla verilen sosyal ve ekonomik destek ödemesine dair araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor.

Peki sosyal ve ekonomik destek ödemesi hesaplara ne zaman yatırılacak? Sosyal ve ekonomik destek ödemelerinde son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Aile Bakanlığı ndan yeni ödeme müjdesi! Bakanlık hesaplara tam 3 bin 571 TL yatıracak! Kaçırmayın!

HESAPLARA 3 BİN 571 TL YATIRILACAK

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, 2023 yılının Ekim ayında hak sahibi vatandaşlara SED yardımı verilecek. Yine paylaşılan detaylara göre, gündemden düşmeyen sosyal ve ekonomik destek ödemesi temmuz ayında gerçekleşen artış ile beraber ortalama  olarak 3 bin 571 Türk Lirası seviyesine çıktığı için ekim ayında da ortalama olarak 3 bin 571 Türk Lirası tutarında ödeme yapılacak. 

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre dar gelirli ailelerdeki çocuklar için verilen SED yardımının hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak geçtiğimiz aylarda ödemeler ay ortasında hesaplara yatırılmıştı. Yine verilen bilgiye göre, bu çerçevede, 15 Ekim 2023 tarihine kadar sosyal ve ekonomik destek ödemesine ilişkin duyuru yapılabilir.

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!


Geri Dön