29 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Aile Bakanlığı'ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların üzerindeki yükü yeniden hafifletmek için adımlar attı. Bakanlık, vatandaşlara ulaşım konusunda yardım edecek. Başvuru için ise nüfus cüzdanı yeterli.



Son dakika müjdeli haberi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık verdi. İlkokul, lise ve üniversite öğrencilerine ulaşım desteği olarak 750 TL verileceğini duyurdu. 

Bakan Yanik yaptığı açıklamada, yardım programı kapsamında ihtiyaç sahiplerine 300 milyon TL bütçe ayrıldığını söyledi. Yanık, “Öğrencilerimize 2023 yılı için vereceğimiz desteğin üst limit tutarı 750 TL’dir” dedi.

Aile Bakanlığı ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Bakan Yanık'ın açıklamasının ardından sosyal yardımdan faydalanan hanelerdeki ilkokul, lise ve üniversite öğrencilerine ulaşım gideri verilecek. Ortalama 400 bin öğrenciye verilmek üzere 300 milyon TL’lik bütçe ayrıldığını müjdeleyen Bakan Yanık, başvuruların başladığını belirterek şunları söyledi: 

“Öğrencilerimize 2023 yılı için vereceğimiz desteğin üst limit tutarı 750 TL. Bu destek programı ile öğrencilerimizin yılda iki defa gidiş-dönüş ulaşım giderleri karşılanacak. Söz konusu program ile ailesinden farklı bir ilde eğitim gören ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerimizin şehirlerarası ulaşım giderlerine destek olacağız.”

Aile Bakanlığı ndan zil takıp oynatacak son dakika müjdesi! Şimdi hemen T.C Kimlik kartıyla gidip alın! 

Bakan Yanık açıklamasının devamında başvuru koşullarına da değindi. Başvurular öğrenci ya da öğrencinin ailesi tarafından yapılabiliyor. Öğrencilerin ailelerinin ikamet adresindesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'na başvuru yapmaları gerekiyor. 

Müjde...Müjde...Müjde... En az 33 bin TL ödeniyor! Evlenecekler yaşadı!
Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Başvuran ve şartları karşılayanlar anında 2.600TL parayı kapacak!
EYT'de büyük tehlike! Çalışmaya devam etmek istiyorsanız herkesin sır gibi gizlediği bu ayrıntıyı bilmeniz gerek!

Geri Dön