04 / 05 / 2024

E-devlet aile destek başvurusu! Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

E-devlet aile destek başvurusu! Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını açıkladı. 



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından  aile destek ödemeleri ile ilgili önemli açıklamalara bulundu. Bakan Göktaş, destek ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğinin müjdesini verdi.  

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olunması amacıyla hükümet destek ödemeleri yapıyor. Aile destek ödemeleri de her ay vatandaşın hesabına yatırılıyor. Vatandaşlar her aya aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. 

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK? AİLE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ GÜN HESAPLARA YATIRILCAK? NİSAN 2024 AİLE DESTEK ÖDEMESİ

Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerin yapılacağı tarih, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tarafından duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 4 Nisan'da hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Göktaş, sosyal medya hesabından yaptuğı açıklamalar şu şekilde; "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatırıyoruz.

Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

E-devlet aile destek başvurusu! Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NEREDEN NASIL SORGULANIR? AİLE DESTEK ÖDEMESİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen aile destek ödemeleri her ay vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyor.

İhtiyaç sahibi ailelere her ay 1.250 TL destek ödemesi veriliyor! Ödemeler yarın başlıyor!

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!


 


Geri Dön