28 / 04 / 2024

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kişi tarafından merakla beklenen 884,7 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerini hesaplara yatırdı. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili o açıklamaları...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kişi tarafından merakla beklenen 884,7 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerini hesaplara yatırdı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada bu doğrultuda Sosyal ve Ekonomik Destek ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri amacıyla tüm gayretleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığıyla yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerine de değinen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş önemli açıklamalar yaptı.

Hesaplara bu ay tam 884,7 milyon lira yatırıldı! Mart 2024 SED ödemeleri için son dakika müjdesi! Hemen çekebilirsiniz!

Bakan Göktaş açıklamasında çocukların aile ortamında büyümelerinin, toplumsal değerlerin korunmasında vazgeçilmez bir rolü olduğuna inandıklarını belirterek. bu kapsamda çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla 2024 yılının mart ayına ilişkin 884,7 milyon Türk Lirası SED ödemesi yaptıklarını kaydetti.

EVDE BAKIM PARALARI DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YATIRILMIŞTI

Evde Bakım Yardımı bekleyen vatandaşların merakla beklediği Mart 2024 ödemeleri için de müjde geçtiğimiz günlerde gelmişti. Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili önemli bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını müjdelemişti.

Bakan Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulmuş olan en önemli aile odaklı bakım hizmet modelleri arasında bulunan Evde Bakım Yardımı'nın 2006 yılında engelli bireylerin öncelikle aile yanında desteklenmeleri düşüncesiyle başlatıldığını anımsatmıştı.

 

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Her 3 kişiden 2'si kirasını zor ödüyor! 


Geri Dön