02 / 05 / 2024

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi! Flaş zam geldi! Hemen bakın!

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi! Flaş zam geldi! Hemen bakın!

Aile Destek Programı kapsamında ihtiyacı olan ailelere verilen destek tutarları artırıldı. Peki Aile Destek Ödemesi almak için hangi şartları taşımak gerekir? Aile Destek Ödemesi nasıl alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları...



İhtiyaç sahibi olan ailelere devlet tarafından verilen Aile Destek Programı ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yapılan son Kabine Toplantısı’nda Aile Destek Programı'nın kapsamının genişletileceği açıklanmıştı.

Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, milyonlarca kişinin faydalandığı Aile Destek Programı ücretinin 450 Türk Lirası olan alt limitin 850 liraya çıktığını duyurmuştu.

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi! Flaş zam geldi! Hemen bakın!

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ YATTI MI? AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Aile Destek Programı ödemeleri, aylık olarak yapılıyor. Yine verilen bilgiye böre, hak sahibi olan hanelere verilecek olan ödemeler, hak sahipliği kararının alınmış Mütevelli Heyeti kararı tarihini içermiş olan ay için başlayıp, takip eden ay içinde ilk ödeme yapılıyor.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ KAÇ TL?

Verilen detaylara göre, hane başına aylık 450 lira, 500 lira, 550 lira ya da 600 lira olarak ödenen Aile Destek Programı ödemeleri yıllık olarak olarak 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasındaydı. Yapılan son zamla birlikte Aile Destek Programı ödemeleri 850 lira ile 1250 lira aralığına çıkartıldı.


Geri Dön