Kent Haberleri

Aile Destek Ödemelerinden kötü haber. Bu tarihte sona eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen aile destek ödemelerinden kötü haber geldi. Destek ödemeleri sona erecek. Peki tarihi ne zaman. Bu detayların hepsi haberimizde gizli. Bakanlık, destek ödemelerinin son ayağının yapılacağını ve artık bu programın devam ettirilmeyeceğini duyurdu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödenen destek ödemelerini alan milyonlarca vatandaş bakanlık tarafından açıklanan bilgiyle birlikte çok üzüldü. Bakanlık, destek ödemelerinin son ayağının yapılacağını ve artık bu programın devam ettirilmeyeceğini duyurdu. Peki destek ödemeleri ne zaman sona erecek? Detaylar haberimizde... 

Aile Destek ödemelerinde 12 aylık dönem sona eriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Aile Destek Programı ödemeleri hanede kişi başına düşen aylık gelire göre değişiyor. Türkiye Aile destek programı kapsamında ödemeler her ayın 15'ine kadar hesaplara yatırılıyor. Aile Destek Programı ödemelerinde 12 aylık ödeme döneminin sonuna yaklaşıldı. gerçekleştirilecek. Son ayın ödemesinin yapılmasıyla söz konusu destek programı sona erecek. Peki Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile destek paketi ne zaman bitiyor?

Aile Destek Programından yararlanan vatandaşlar, ödemelerin sona ereceği tarihi merak ediyor. Aile Destek Programı kapsamında son ödeme, 12 aylık dönemin biteceği Temmuz ayında gerçekleştirilecek.

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecek.