Ekonomi

Aile Destek ödemesinde resmen deprem. 0 TL.. Ödemeler durdu

Aile Bakanlığı tarafından verilen destek ödemeleriyle ilgili üzücü bir gelişme yaşandı... Şu an için ödemeler durduruldu.

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinden çok sayıda vatandaşımız faydalanıyordu... Temmuz ayında son ödemelerin yapılmasının ardından ödemeler durduruldu. Şu anda hesaplara 0 TL geçirilecek. Ancak ilerleyen dönemde bunun devam edebileceği konuşuluyor...

TEMMUZ AYINDA SON DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Temmuz ayında sona eren Aile Destek Programı ödemeleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bu dönemde 4 milyar TL'lik bir destek dağıtımının gerçekleştirildiğini bildirdi. Geçen sene 12 aylığına uzatılan bu programın geleceği, toplumun dikkatle izlediği önemli bir mesele olarak öne çıkıyor. İhtiyaç sahibi aileler için atılacak olan sonraki adımların ne olacağı merak konusu iken, Aile Destek Paketi'nin ödemelerinin tamamlanıp tamamlanmadığına dair sorular gündemdeki yerini koruyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Temmuz'da Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin tamamlandığını bildirdi. Bakan Göktaş, bu ay içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 4 milyar Türk Lirası'nın aktarıldığını ifade etti.