Kent Haberleri

Aile destek ödemesinde son dakika: Aile destek ödemeleri temmuzda devam edecek mi? Aile destek ödemeleri bitti mi? 

Aile destek ödemelerini yakından takip eden vatandaşlar temmuz ayına girilmesiyle ''Aile destek ödemelerinin başvuruları bitti mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Aile destek ödemeleri temmuzda devam edecek mi? Aile destek ödemeleri  bitti mi? İşte merak edilenler...  Temmuz ayına girilmesiyle aileler aile destek ödeme başvurularının devam edip etmediğini merak etmeye başladı

Aile Destek ödemeleri Haziran 2022 ile Mayıs 2023 döneminde 12 ay süreyle gerçekleştirildi.  Temmuz ayına girilmesiyle aileler aile destek ödeme başvurularının devam edip etmediğini merak etmeye başladı. Aile destek ödemeleri temmuzda devam edecek mi? Aile destek ödemeleri bitti mi? 

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ BİTTİ Mİ?

Her ay belirli tarihlerde ihtiyaç sahiplerine sağlanan aile destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın açıklamalarıyla yakından takip ediliyor.

Destek ödemesi alan binlerce aile destek ödemelerinin temmuz ayında da devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık ''850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir.

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.". ifadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklamaya göre  Aile destek programı için ödemeler Temmuz 2023 tarihinde sona erecek.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ DEVAM EDECEK Mİ?

Temmuz ayında sona erecek olan aile destek ödemelerinin devam edip etmeyeceği merak konusu. Konu ile ilgili henüz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir açıklaman geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından gelen açıklamaya göre; Türkiye Aile Destek Programı kapsamında, programın başlangıcından bu yana hanelere sağlanan destek tutarının 35 milyar lirayı aştığı belirtildi.

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Destek Ödemeleri temmuzda hesaplara yatacak mı?

Aile Destek ödemeleri bitecek mi?