09 / 05 / 2024

Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?

Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?

Aile destek programından yararlanan vatandaşlar, “Aile destek programı ocak ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri ocak ayının kaçında yatıyor?” sorduğu sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!



AİLE DESTEK ÖDEMELERİ OCAK AYININ KAÇINDA YATIYOR?

Aile Destek Ödemeleri 29 Aralık tarihinde hesaplara geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle ocak ayının ilk haftası yapılacak olan Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini öne çekip 29 Aralık Perşembe günü hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz" demişti.

OCAK AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATAR?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağına dair henüz net bir tarih verilmedi. Konu hakkında güncel bilgiler geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

AİLE DESTEK YARDIMI SORGULAMA EKRANI

Ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-devlet sistemi üzerinden vatandaşlar kolaylıkla öğrenebilirler. E-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekmektedir. Sisteme giriş yapıldıktan sonra ödemelerin yatırıldığı tarih ekranı görebilirsiniz.

AİLE DESTEK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Destek Programı başvurularını yapacak olan kişiler, e-Devlet sistemi üzerinden ya da ikametgâh adresinin il veya ilçe olabilir bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılır.

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

Evde çalışanlara emeklilik imkanı! Primlerde güncelleme! 10 günden az çalışırsanız…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön