30 / 04 / 2024

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verileceğini belirtti. 



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş gündemden düşmeyen destek ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar Türk Lirası ödeme verileceğini müjdeledi.

Paylaşılan bilgilere göre Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada söz konusu program kapsamında bu ayki ödemeyle beraber bugüne kadar hanelere 68,3 milyar Türk Lirası destek sağladıklarını dile getirdi

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!.

Açıklamasında düzenli şekilde sosyal yardımlardan faydalanan hanelerin dışında herhangi bir dezavantajı olmayan ve düzenli sosyal yardım ödemeleri alamayan haneleri de gelir kriteri üzerinden programa dahil ettiklerini dile getiren Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, şöyle konuştu: "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı  olarak gelişen ve değişen yaşam koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliklerini artırıyoruz ve sosyal yardımlarımızı bütüncül bir biçimde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir şekilde ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımızla ulaşıyoruz."

Yaptığı açıklamada Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli olarak destek sağladıklarını kaydeden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "İhtiyaç sahibi olan hanelerimize yönelik şekilde hayata geçirmiş olduğumuz desteğimizle onların yanında olmaya devam ediyoruz. Merakla beklenen Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini de hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay 4 milyar Türk Lirası ödeme yapacağız." dedi.

ÇİFÇTÇİLERE DE DESTEK MÜJDESİ

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2 milyar 492 milyon 767 bin Türk Lirası tarımsal destekleme çiftçilerimizin hesaplarına aktardıklarını dile getirmişti.

 

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 


Geri Dön