05 / 05 / 2024

Aileler dikkat! Bu fırsat kaçmaz! Karşılıksız ve geri ödemesiz bin 300 TL!

Aileler dikkat! Bu fırsat kaçmaz! Karşılıksız ve geri ödemesiz bin 300 TL!

Kırtasiye yardımı başvuruları devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden ihtiyaç sahiplerine verilen kırtasiye yardımı başvurusu, gerekli koşulları taşıyan vatandaşlara sağlanıyor. İşte, 2022 kırtasiye desteği başvurusu nasıl yapılır ve başvuru şartları neler?



BAŞVURULAR NEREYE YAPILIR?

Eğitim yardımı, 1 Eylül'den 31 Aralık'a kadar yılda bir kez toplu olarak ödenir. Aradaki dönemde YÖK ve MEB sistemleri tarafından eğitim düzeyi ve eğitim düzeyi belirlenen alıcılara başvuru koşulu uygulanmadı.

Aileler dikkat! Bu fırsat kaçmaz! Karşılıksız ve geri ödemesiz bin 300 TL!

Bunun yerine, öğrenim durumu YÖK ve MEB sisteminden belirlenemeyenlere istendiği takdirde aynı eğitim-öğretim yılı için o eğitim-öğretim yılında öğrenim yardımı ödenir. İlgilenenler bu başvuruları 'Öğrenim Yardımı Başvurusu' bölümüne tıklayarak e-Devlet üzerinden de yapabilirler.

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın sonra pişman olmayın! 
Ziraat Bankası'ndan müjde! 16 Ekim'e kadar başvuran herkese anında hediye! Hemen bakın!
Dolar için net tarih ve rakam verildi! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun, sakın geç kalmayın!
İş Bankası'ndan dev kampanya! 12 Ekim'e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön