Ekonomi

Ailelere müjde! Az önce açıklandı, hemen başvurup 1417 TL'yi kapın! Sakın kaçırmayın! Geri ödeme yok!

Dar gelirli ailelerin çocuklarına okula başlamadan hemen önce ayda bin 417 liraya kadar nakdi yardım yapıldığı ve ilkokuldan üniversite düzeyine kadar tüm öğrencilerin yararlanabileceği bir destek hakkında ayrıntılar paylaşıldı. İşte başvuru ayrıntıları...  Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere verilecek olan yardım parası hakkında başvuruların da başladığı belirtildi

Dar gelirli ailelerin çocuklarına okula başlamadan hemen önce ayda bin 417 liraya kadar nakdi yardım yapıldığı ve ilkokuldan üniversite düzeyine kadar tüm öğrencilerin yararlanabileceği bir destek hakkında ayrıntılar paylaşıldı.  Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere verilecek olan yardım parası hakkında başvuruların da başladığı belirtildi.

ÖĞRENCİLERE 1.417 TL PARA VERİLİYOR

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine maddi yardımda bulunulduğu, sosyal yardımlar sağlandığı, dar gelirli ailelerin okuldaki çocukları için, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 1417 liraya kadar destek yapıldığı paylaşıldı.

 

YILDA BİR KEZ VEYA İKİ KEZ YAPILIYOR

SED Yardımı Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup; SED yardımının geçici ekonomik yardım ve devam eden ekonomik yardım şeklinde yapıldığını, ekonomik yardım ve psikolojik destek olarak bilinen şeyin çocuklar aileye gelene kadar paylaşıldığını bildirildi.

 

İLKOKULDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KADAR ÖDEME

Çocukların aile içi sorunlarının çözüme ulaştırması, okul zamanlarında daha uyumlu bir şekilde varlık gösterebilmeleri, kriz durumlarında da sorunları yönetebilmeleri için destek sunulduğu vurgulanarak İlkokuldan başlayarak ortaokul, lise ve üniversiteye kadar eğitim gören öğrencilere aylık 1417 lira para yardımı yapılacağı aktarıldı.

Tüm bunlara ek olarak duyuruda, tüm SED kayıt işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılabileceği paylaşılmış ve bu fonların İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine de şahsen veya dilekçeyle de başvuru yapılarak bu paraların alınabileceği açıklandı.

NE KADAR ÖDENECEK?

Devlet tarafından verilen eğitim yardımlarına ek olarak ise her lise ve üniversite öğrencisi için aylık 1417,47 TL. ve ortaöğretim öğrencisi için aylık 1259 TL, ilkokul öğrencisine ise aylık 1181,23 lira yardım parası verileceği duyuruldu.

Hemen kontrol edin! E-devlet'te birikmiş paranız olabilir! Görmedim, duymadım demeyin! Koşun bakın!
Zam üstüne zam! Fiyatı 6 bin TL'yi geçecek! Hâlâ alabiliyorken alın!
Müjde az önce geldi! Anında karşılıksız ve geri ödemesiz 4 bin 500 TL! Hemen başvurun, fırsatı yakalayın!