02 / 05 / 2024

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.



Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor. “Yıl bitmeden ve çetin kış günleri gelmeden bakım yaptırmayı unutmayın” uyarısı yapan Airfel, bu kampanyası ile güvenlik ve konforun önemine dikkat çekiyor.


Daikin Isı Grubu’nun güçlü markası Airfel’in, kışı güvenli ve sorunsuz geçirmek isteyen müşterileri için başlattığı indirimli bakım kampanyası sürüyor. Airfel, duvar tipi kombi sahibi olan müşterileri için 30 Aralık 2015 tarihine kadar yüzde 20’ye varan indirimle bakım kampanyası uyguluyor.


Kombi üretiminde olduğu gibi kullanımında da güvenliğe her zaman önem veren Airfel, bu indirimli bakım kampanyası ile güvenli kombi kullanımının önemini vurgulamayı, tüketiciyi bu konuda bilinçlendirmeyi ve kombi kullanıcıların güvenli bir şekilde kışa hazırlanmasını amaçlıyor. Airfel’in bu kampanyası ile birlikte hermetik kombilere 65 TL’ye, yoğuşmalı kombilere ise 80 TL’ye bakım yaptırmak mümkün.


Kombi bakımında yapılması gereken gaz giriş basıncı kontrolü, ana eşanjör dış yüzey temizliği, fan temizliği ve genel fonksiyon kontrolleri gibi işlemlerin konunun uzmanı ve yetkili servislerin yapmasının önemine dikkat çeken Airfel, verimli kullanım ve kombi de dikkat edilmesi gereken diğer konularında bu uzman ve yetkili servisler tarafından yapılması gerektiğini belirtiyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Airfel kombi kullanıcıları Daikin yetkili servisleri veya 444 999 0 numaralı çağrı merkezinden detaylı bilgi alabiliyor.


Geri Dön