04 / 05 / 2024

Airfel'in Digifel Premix yoğuşmalı kombileri tasarruf ettiriyor!

Airfel'in Digifel Premix yoğuşmalı kombileri tasarruf ettiriyor!

Isıtma-soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından Airfel 'in, Adapazarı Hendek 'te 50 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerinde son teknolojiyle ürettiği yoğuşmalı kombi modeli Digifel Premix, üstün özellikleri ile dikkat çekiyor



 

Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi, görme engelli ve yaşlı aile bireylerinin kullanımı için özel tasarlanmış kabartmalı kontrol paneli, LCD ekran kolaylığı, estetik görünümü, en üst düzeyde ısıl verimi ve gerçek tasarrufu bir arada sunuyor.

İklimlendirme sektörünün yenilikçi markası Airfel, son teknolojiyle ürettiği yoğuşmalı kombi modeli Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi ile tasarruf ve kullanım özellikleri bakımından dikkat çekiyor.  Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi, konvansiyonel cihazlara göre yüzde 108 verim ile çalışarak tüketiciye ciddi oranda yakıt tasarrufu sağlıyor. Görme engelli ve yaşlı aile bireylerinin kullanımı için özel tasarlanmış kabartmalı kontrol paneli de bulunan Digifel Premix, 3 yıl garantiyle satışa sunuluyor.

İstenildiğinde dış hava sıcaklığına göre oda sıcaklığını kendi ayarlayabilen Digifel Yoğuşmalı Kombi, kullanıcılarına PrEN 13203 standardının en yüksek değeri olan 3 yıldızlı sıcak su konforu sunuyor. Digifel Premix Yoğuşmalı Kombiler, Türkiye 'de üretilen yoğuşmalı kombiler içerisinde bir ilk olarak 15 adete kadar kaskad  (çoklu kazan) uygulamasıyla ve harici bir modül ile güneş enerjisine de entegre çalışabiliyor.

Airfel Ceo 'su Hasan Önder, “Kendi tesisimizde Türk mühendislerle geliştirdiğimiz Digifel Premix Yoğuşmalı Kombi 'nin Avrupa standartlarında üretimini gerçekleştirdik. Tüketicilerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını maksimum yakıt tasarrufuyla karşılamak amacıyla piyasaya hızlı bir giriş yapıyoruz ” diyerek, kombinin son teknoloji ürünü olduğu belirtiyor.

Airfel 'in Digifel Premix Yoğuşmalı Kombisi,  düşük emisyon değerleri ile çevreci bir ürün olarak dikkat çekiyor. Digifel Premix, düşük karbonmonoksit ve düşük karbondioksit değerleri ile yanma sonucu oluşacak sera gazları salınımını minimize ederek, gelecekte daha temiz bir dünya için çalışıyor.


 


Geri Dön