14 / 05 / 2024

Ak-Kim yenilikçi ve teknolojik ürünleriyle Yapı Fuarı 'da oldu!

Ak-Kim yenilikçi ve teknolojik ürünleriyle Yapı Fuarı 'da oldu!

Türkiye 'nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim, bu yıl 34 'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarı İstanbul 'da ileri teknoloji gerektiren yapı kimyasallarını sergiledi....



İstanbul 'da 27 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, Ak-Kim 'in dikkat çeken ürünleri arasında karbon elyaf kumaş ve güçlendirme sistemi, tünel-HES projeleri ve yer altı madenlerinde kullanılan, alkali içeren ve içermeyen püskürtme beton katkıları, çimento öğütme kolaylaştırıcı kimyasalları ile asfalt kimyasalları gibi teknolojik ürünler yer aldı.
Tanverdi: Yapı sektöründeki dönüşüme ayak uyduran ürünler geliştiriyoruz …

Ak-Kim Genel Müdürü Fatih Tanverdi, Yapı Fuarı 'nda gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Ak-Kim olarak sektörümüzü hep bir adım daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz. 2011 hedeflerimiz arasında, üretim ve yatırım bazlı büyümenin yanı sıra müşteri odaklı hizmet de yer alıyor. Fuarda müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler yeni yatırımlarımız ve ürünlerimiz için bize yol gösterdi ” diye konuştu.

Müşteri beklentilerini yakından takip ettiklerinin altını çizen Tanverdi, sözlerini şöyle sürdürdü: “2010 yılında beton katkıları ve çimento öğütme kimyasallarında, pazardaki ihtiyaca yönelik özel ürünler geliştirerek müşterilerimizin hizmetine sunduk. çünkü Türkiye'de, yapı sektörü büyük bir değişim içine girdi. Standartların yükselmesi ve ihtiyaçların değişkenlik göstermesi artık uygulamacı ve kullanıcılardan farklı ve alışılmışın dışında taleplerin gelmesine neden oluyor. Yapı sektörü, artık ürününü müşterisine sunan bir anlayıştan, müşterisinin ihtiyacına cevap verebilen bir sektör olma yoluna girdi.   Müşteriden gelen talebin artması, Ar-Ge altyapısı güçlü olan ve ‘know-how' da dışa bağımlı olmayan firmalar için, kendilerini geliştirebilme ve yeni teknolojiler yaratma imknlarını artıracaktır. ”


Geri Dön