03 / 05 / 2024

AK Parti: Yalnız kadınlara stüdyo ev!

AK Parti: Yalnız kadınlara stüdyo ev!

Ak Parti 'nin 155 sayfalık seçim beyannamesinde, çocuklarıyla yalnız yaşamak zorunda kalan kadınlara ‘stüdyo ev ' vaadinin yanı sıra her türlü sosyal desteğin temin edileceği garantisi verildi...



Ak Parti 'nin “Türkiye hazır, hedef 2023 ” isimli seçim beyannamesi kitabında yargıdan yeni anayasaya, kuvvetler ayrılığı ilkesinden askerliğe, depremden sigara, obezite ve çocuk ölümlerine kadar bir çok vaatte bulunuldu. Kendi insanından korkmadığını ve farklılıklara saygı duyduğunu bildiren Ak Parti, çocuklarıyla yalnız yaşamak zorunda kalan kadınlara da “stüdyo ev ” vaadinde bulundu.
Ak Parti 'nin   önceki gün dağıttığı 155 sayfalık seçim beyannamesinde özetle şu vaatlerde bulunuldu:

işte   ak parti vaatleri
-   DEPREM BİRİMİ: Depreme maruz kalma ihtimali yüksek olan bölgelerde depreme hazırlık çalışmalarını yürütmek amacıyla vali veya belediye başkanının başkanlığında olağanüstü yetkili birimler oluşturulacaktır.
-   KADINA STÜDYO EV: Ak Parti olarak kadına karşı şiddetle mücadelede sıfır tolerans ilkesini gözetiyoruz. çocukları ile birlikte yalnız yaşayan annelere, yaşamlarını çocuklarından ayrılmadan daha güvenli ve sağlıklı olarak sürdürebilmeleri için barınma öncelikli “stüdyo evleri ” ile birlikte her türlü soysal desteği temin edeceğiz.
Milliyet


Geri Dön