01 / 05 / 2024

Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.



Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi, Cemal Akpınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak'ta kuruldu.


Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MAKSAT VE KONU : Madde 3-  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Her türlü inşaat,tesisat,tamirat,tadilat,restorasyon,temizlik ve taahhüt işleri yapmak. 2) Her nevi hafriyat işleri yapmak. 3) Konusu ile ilgili olarak her türlü nakliyat işleri yapmak. 4) Her türlü,taş,kum,mıcır,mermer,kireç,alçıpan almak,satmak ve imalatını yapmak,hazır beton elemanları,tuğla,parke,kiremit,büz,çit direği,bordür taşı ve briket imal etmek,alım,satımını yapmak. 5) Konusu ile ilgili ihalelere girebilir ve gerekli malzeme ve araçları satın alabilir satabilir,kiralayabilir ve kiraya verebilir. 6)Şirket yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat taahhüt işleri ve inşaat malzeme satıcılığı işlerini ifa etmek ve ithalat ve ihracatını yapmak. 7)Yurtiçinde ve yurt dışında,konut,lojman,site,toplu konut,kooperatif fabrika,yol,sanat yapıları,liman,santral baraj,hava limanı,enerji üretim tesisleri,bu işlerle ilgili onarım,revizyon,şehircilikle ilgili alt yapı tesisleri inşa etmek ve ettirmek. 8)İnşaat müteahhitliği ve taahhüt işlerini yapmak ve yaptırmak A ve B ve C tipi müteahhitlik karnesi almak, kiralamak ve kiraya vermek. 9)Taş,kum,maden ocakları açıp kurmak,işletmek,kiralamak.  10)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikli siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.11) Şehir düzenlemeciliği ve alt yapı işlerini yapabilir. Park,bahçe düzenlemesi ve yapımı , suni şelale yapımı ve peyzaj işleri yapmak.Bu işler için gerekli her türlü madde ve malzemeyi imal etmek , kiralamak, ithalat ve ihracatını yapmak.  12)Kuyumculuk dükkanı işletmek,işlettirmek ve mağazalar zinciri oluşturmak,her türlü altın alım satım işlemlerini yapmak. Şirket amaç ve konusu ile ilgili acentelikler, bayilikler distribütörlükler ve unvan kullanımı alır ve bu hizmetleri başkalarına verir şirket sözleşmesinde yazılı konusu ile ilgili olarak inşaat malzemeleri imalatı, ithalatı, ihracatı, iç ve dış mümessillik, toptancılık, perakendecilik, dağıtım ve pazarlama yapar,makine ve tesisler ile gayrimekulleri iktisap eder, devir ve ferağ işlemlerinde bulunur. Alım, satım, kiraya verme, gayrimenkullerin üzerinde irtifa, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı tesis eder. İpotekler alır, verir, fabrika, depo satış mağazaları ve idare binaları inşa eder, alır ve satar. Şirketin faaliyet konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla yeni şirketler kurabilir, girişimlerde ve iştiraklerde bulunabilir.  


Ak Yazı İnşaat Harfiyat Nakliyat Taahhüt ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Başpınar Sokak, Rumeliler Sitesi A-1 Blok/7 


Geri Dön