27 / 04 / 2024

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? Sürücüler rakamlara göz atın!

Milyonlarca sürücü, son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarını araştırıyor. Peki Akaryakıt fiyatları değişti mi? Benzin, motorin, LPG'ye zam veya indirim var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 4 Haziran 2023 fiyat listesi...



Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ve döviz kuru gibi faktörlerden etkilendiği için vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak LPG'ye yapılan 80 kuruluşluk indirim de merak konusu oldu. 4 Haziran Pazar günü için İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları açıklandı.

Brent petrolün litre fiyatı 4 Haziran Pazar günü 76,24 dolar seviyesinde işlem görüyor. Önceki kapanış fiyatı ise 74,31 dolardı. Bu durumda benzin ve motorin fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor.

İstanbul'da Anadolu yakasında benzinin litre fiyatı 21,27 TL, motorinin litre fiyatı ise 19,37 TL olarak belirlendi. LPG'nin litre fiyatı ise 10,29 TL oldu. İstanbul'un Avrupa yakasında ise benzinin litre fiyatı 21,22 TL, motorinin litre fiyatı 19,36 TL ve LPG'nin litre fiyatı 10,29 TL olarak uygulandı.

İndirim veya zam var mı?

Benzin veya mazotun litre fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor, çünkü otogaza yönelik 80 kuruluşun indirimiyle birlikte bir etkisi olmayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön