Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarına gizli zam, gizli indirim! Şok açıklama geldi!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başladı. Bu zaman dilimi içerisinde akaryakıta gelen zamlardan bazıları gizli yapılırken bazıları kamuoyuna açıklandı. Gizli zamlardan sonra sıra şimdi de gizli indirime geldi...Akaryakıt fiyatarına bazı günler gizli zamlar yapıldığının bilgisi paylaşıldı

Akaryakıt fiyatlarına son zamanlarda art arda gelen zamlardan sonra herkesi hayrete düşürecek flaş  bir gelişme yaşandı. Akaryakıt fiyatarına bazı günler gizli zamlar yapıldığının bilgisi paylaşıldı. Şimdi ise gündemde gizli indirim haberi yer alıyor.

Kimse duymadan, kamoyuna açıklama yapılmadan sessizce akaryakıt fiyatlarına indirim yapıldığının bilgisi paylaşıldı. Bunu duyan araç sahipleri şaşkına dönerken bir yanda da ne kadar indirim yapıldığını öğrenmeye çalışıyor. Peki akaryakıt fiyatlarına ne kadar indirim yapıldı? Detaylar haberimizde...

MOTORİNE GİZLİ ZAM YAPILDI

Dolar kuru ve Brent Petrol fiyatlarındaki yükseliş  akaryakıt fiyatlarının da yükselmesine neden oldu. Bu nedenlerden dolayı son zamanlarda akaryakıta üst üste zamlar gelmeye başladı. Ve bu süreçte benzin ve motorine gizli zamlar yapıldığının bilgisi de zaman zaman paylaşıldı.

Bu gizli zamlar EPGİS tarafından resmi olarak paylaşıldı. 2022 yılının Ocak ayında 4 defa gizli zam yapıldığı paylaşılırken bu gizli zamlara yenisi daha eklendi ve motorinin litre fiyatı 15 lira 53 kuruştan 15 lira 57 kuruşa çıktı.

Gizli zamlardan sonra gizli indirimde gündemde yer alıyor. Gizli zammın motorine yapıldığı bilgisine ulaşılırken peki gizli indirim motorine mi benzine mi yapıldı?  İşte cevabı...

GİZLİ İNDİRİM DE YAPILDI

Milyonların yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına yapılan gizli zamlardan sonra, bu kez de  benzinin litre fiyatına 5 kuruş indirim yapıldığı belirtildi.  Konu ile ilgili olarak benzinin litresinin 15 lira 29 kuruştan, 15 lira  24 kuruşa, katkılı benzinin litresi ise 15 lira 32 kuruştan, 15 lira 27 kuruşa düşütüğü söylendi.

Sektör kaynakları tarafından İndirimin neden kaynaklandığına yönelik bir açıklama geldi. İşte o açıklama...

AÇIKLAMA YAPILDI

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; sektör kaynakları tarafından İndirimin neden kaynaklandığına yönelik açıklama geldi. Bu açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Benzin ve motorine peş peşe (4 kuruşa kadar) kamuoyuna açıklanmadan zam yapıldı. Akaryakıt dağıtım şirketleri böylece toplam kâr marjlarını ya da paylarını artırdı. Benzinde bu pay öngörüleni aşmış olabilir. Bunu bilemiyoruz. Bu durumda enerji yönetimi de müdahale etmiş olabilir”

Araç sahipleri bayram edecek! Benzin, Motorin ve LPG fiyatlarında indirim!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları düşüyor! Brent petrolün ucu akaryakıta dokundu! İşte o rakam!

Akaryakıt ve otogaza büyük indirim müjdesi! O tarih açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarında çok büyük indirim! Dikkat! Benzin, motorin ve LPG..

Dolar 14 liraya yaklaştı! Döviz piyasasında neler oluyor?

Altın piyasası karışık... Son dakika altın fiyatları!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?