Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarında ibre tersine dönüyor! İşte 16 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son gelişmeler merakla takip ediliyor. İşte 16 Eylül Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu

Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılmaktadır. Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Brent petrol fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi.

İşte akaryakıt fiyatlarına dair son gelişmeler…

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Brent petrol fiyatının düşmesi akaryakıtta indirim beklentisini doğurdu. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması halinde motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini düşünüyor.

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 91,36 dolardan işlem görmektedir. Çin'de devam eden Kovid-19 kısıtlamaları, ABD ile Avrupa'da beklenen agresif faiz artırımlarının ekonomileri yavaşlatacağı ve yakıt talebini azaltacağı endişeleri fiyatları aşağıya doğru baskılamaya başladı. Brent petrolde teknik olarak 91,50 ile 92,31 dolar aralığının direnç, 90,69 ile 89,88 dolar aralığında destek bölgesi olarak izlenebileceği açıklandı.

BÜYÜK İNDİRİM BEKLENTİSİ OLUŞTU!

 Sektör temsilcileri indirimin pazartesi veya salı günü olabileceğini ifade ederken rakam vermedi. Ama öğrenilen bilgiye göre; indirimin 1,5 TL ile 2 TL arasında olması bekleniyor.

FİYATLAR SABİT KALAMIYOR!

18 Ağustos Perşembe günü motorine 79 kuruş zam, benzine 83 kuruş indirim, 20 Ağustos Cumartesi günü motorine 1 lira 7 kuruş zam gelmiş, 25 Ağustos Perşembe günü de motorine 95 kuruş zam, 30 Ağustos Salı günü benzine 1 lira 4 kuruş indirim uygulanmıştı. 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim, 6 Eylül Pazartesi günü benzine 56 kuruş, motorine 70 kuruş zam, LPG'ye ise 40 kuruş indirim yapıldı. Son olarak ise petrol fiyatların 90 dolara inmesinin ardından motorine üst üste yapılan iki zamdan sonra 8 Eylül'de 1,14 lira indirim yapılmıştı.

İSTANBUL'DA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 24,86 TL

LPG: 10,62 – 11,07 TL’den satılmaktadır.

ANKARA’DA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,97 TL

LPG: 10,94 TL

İZMİR’DE GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,99 TL

LPG: 10,74 TL’den satılmaktadır.

Ayçiçek yağı fiyatları artık yüz güldürecek! Fiyatlarda beklenen düşüş! İşte detaylar!

Kış gelmeden kışlıklarınızı hazır edin! kışlık giyimde tedarik sıkıntısı! işte kışlık giyim fiyatlarındaki değişim

Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti kaç TL? İşte detaylar!