02 / 05 / 2024

Akaryakıta bir indirim daha mı gelecek? Kritik seviyenin altına düştü!

Akaryakıta bir indirim daha mı gelecek? Kritik seviyenin altına düştü!

Brent petrol varil fiyatı yine değer kaybetti ve kritik seviyenin altına düştü. Akıllara gelen ilk soru akaryakıta indirim gelip gelmeyeceği oldu.



Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle son altı aydır dalgalı ilerleyen Brent petrol varil fiyatı değer kaybetti. Brent petrol yüzde 5 değer kaybederek kritik eşik olan 100 doların altına düştü. Brent petrolün varil fiyatında meydana gelen her dalgalanma akaryakıt fiyatlarını etkilediği için aynı soru yine akıllara geldi ve akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. 31 Ağustos benzin fiyatları güncel fiyat listesi…

BRENT PETROL NE KADAR OLDU?

Petrol fiyatları geçtiğimiz haftayı kritik seviye olan 100 doların altında 99 dolardan kapatmıştı. Yeni haftaya artışla başlayan Brent petrol, dün 100 doların üzerine çıkarak günü 103 dolar seviyesinde kapattı.

Önceki kapanışını 102,93 dolardan yapan Brent petrol varil fiyatı 30 Ağustos Salı günü ise inişli çıkışlı grafiğinin ardından saat 21.30 itibarıyla yüzde 5 değer kaybetti. Yaşadığı değer kaybının ardından 97,78 dolar seviyesinde işlem gören Brent petrol yeniden kritik eşik olan 100 doların altına düştü.

Akaryakıta bir indirim daha mı gelecek? Kritik seviyenin altına düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön