Ekonomi

Akaryakıta zam yağmuru! Benzine zam geliyor!

Akaryakıta zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yüzbinlerce araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarına her geçen gün zam geliyor. Dün motorine 80 kuruşluk zam gelirken, bu gece de 72 kuruş benzine zam bekleniyor.Peş peşe gelen zam fiyatlarından sonra araç sahipleri fiyatların daha ne kadar ne kadar artacağını merak ediyor

Akaryakıt fiyatlarında artış devam ediyor. Peş peşe gelen zam fiyatlarından sonra araç sahipleri fiyatların daha ne kadar ne kadar artacağını merak ediyor. Dün motorine80 kuruşluk zam gelirken bu gece yarısından itibaren de benzine zam gelmesi bekleniyor.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzinin litre fiyatının bu gece yarısından itibaren 72 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Yüzbinlerce araç sahibi gelen son zamlardan sonra benzin ve motorinin litre fiyatının ne kadar olduğunu merak ediyor. Benzin ve motorinin lüitre fiyatı İstanbul, Ankara ve İzmir'de ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler...

MOTORİNİN ARDINDAN BENZİN DE 15 TL’Yİ AŞACAK

Akaryakıta peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Pompa fiyatlarına da yansıyacak olan zamlardan sonra benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 14,46 liradan 15,18 liraya, Ankara’da 14,56 liradan 15,28 liraya, İzmir’de 14,58 liradan 15,30 liraya yükselecek.

Geçen yıl 8 Şubat ayında  7,19 lira olan benzinin fiyatı, bugün gelen fiyat artışıyla birlikte bir yılda yüzde 111 oranında artmış olacak. Bu süreçte petrol fiyatları yaklaşık olarak yüzde 50 oranında zamlanırken, dolar kuru yaklaşık yüzde 90 arttı. Zammın büyük bölümü TL’deki değer kaybından kaynaklanıyor.

Motorine bir yılda yüzde 134 zam geldi. Son zamlardan sonra İstanbul, Ankara ve İzmir'de  motorinin litre fiyatı ne kadar oldu?

MOTORİNE BİR YILDA YÜZDE 134 ZAM

Dün gece motorine gelen zamla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 14,60 liradan 15,40 liraya, Ankara'da ve İzmir'de 14,71 liradan 15,51 liraya yükselmişti.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 7 Şubat 2021 tarihinde  6,59 lira olan İstanbul'da motorinin litre fiyatı, bir yılda yüzde 134 oranında zamlandı. 

Petrol fiyatları bir yılda 60 dolardan 93 dolara yükselmesinin nedenlerinden biri doların 7,05 TL'den 13,55 TL'ye yükselmesi oldu.

Benzin ve motorine yeni zam! Dikkat bu geceden itibaren...

Benzin ve motorin zamları durmak bilmiyor! Bir zam daha geliyor!

Benzin ve motorine çılgın zam geliyor! Böylesi görülmedi...

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?