15 / 05 / 2024

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Yakın zamanda akaryakıta gelen tarihi zammın ardından araç sahiplerine güzel bir haber verildi. İş Bankası, Maximum Kart müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.



KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

Akaryakıt sektörüne yönelik düzenlenen kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve aynı zamanda Maxipara Kartlar dâhil olacak.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Petrol Ofisi ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan harcamalar, Maximum Fırsat ve aynı zamanda MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, bunun yanı sıra, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan harcamalar kampanyaya dâhil olmayacak.

 Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

ÖDÜL KULLANIMI

Kampanya kapsamında Kazanılan 110 TL MaxiPuan, sadece Maximum ile anlaşmalı olan Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek. Ayrıca, yalnızca yakıt harcamasında kullanılabilecek. Toplam 110 TL değerindeki MaxiPuanlar, 22 Ağustos tarihinde kartınıza aktarılacak. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Eylül 2023 olacak (bu tarih dâhil). Kampya doğrultusunda, Maximiles’a aktarılan puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve aynı zamanda, Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

100 bin TL’nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Aile Bakanlığı müjdeyi resmen duyurdu! Kimliğinizi alıp bu parayı almaya koşun!

BİM'den son uyarı! Tava seti 269 TL’ye, kek fanusu ve spatula 109 TL’ye, çift kişilik sıvı geçirmez alez 155 TL’ye düştü


Geri Dön