30 / 04 / 2024

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel akaryakıt kampanyası hazırlayarak akaryakıt harcamalarından 120 TL indirim kazanılacağını açıkladı. Akbank, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini ve bu nedenle, müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.



Son aylarda akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmezken, araç sahipleri için de depoyu doldurmak resmen hayal oldu. Bu yüzden vatandaşlar bankaların düzenledikleri akaryakıt kampanyalarına ağırlık vermeye başladı.

Eylül ayına özel olarak hazırladığı akaryakıt kampanyasıyla çok konuşulan Akbank, akaryakıt harcamalarına 120 TL indirim imkânının bulunduğunu paylaştı. Akbank, tek seferde yapılacak 1.200 TL ve üzeri 2’nci, 3’ncü ve 4’ncü akaryakıt harcamasına 40 TL ve toplamda ise 120 TL indirim fırsatı sunduğunu açıkladı. Kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini kaydeden Akbank, Axess resmi internet sitesinden kampanyaya ilişkin tüm merak edilenlere cevap verdi.

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Söz konusu kampanyadan faydalanmaya başlamak için, harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank Mobil - Juzdan vasıtasıyla ya da "YAKIT2" yazıp 4566'ya kısa mesaj göndererek kampanyaya katılım sağlaması gerektiği ifade edildi.

  • Bir kişinin akaryakıt kampanyası çerçevesinde en fazla 120 TL indirim kazanabileceği vurgulandı.

  • Yurt dışı işlemlerin akaryakıt kampanyası kapsamında yer almayacağı duyuruldu.

  • Kampanya kapsamında kazanılan indirimin 2 iş gününe kadar ekstreye yansıyacağı paylaşıldı.

  • Bahsi geçen kampanyaya bireysel Axess ve Wings kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartların da dahil olduğunun altı çizildi.

  • Kampanyaya Bank'O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve bunun yanı sıra, Free kartların dahil olmadığı kaydedildi.

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

  • Öte yandan, Chip-para kullanımı yapılan işlemlerin de kampanya kapsamında yer almayacağı belirtildi.

  • Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve bununla beraber chip-para ile yapılan harcamaların kampanyaya dahil olmadığı bildirildi.

  • Harcamanın yapıldığı iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğunun iş yerine ait olduğu öğrenildi.

  • Akbank T.A.Ş. bahsi geçen kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğunu ifade etti.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Fındıkta ihracat hedefi 275 ile 280 bin ton oldu!

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

A101’de 30 parça çatal-kaşık takımı 890 TL’ye, 2’li tava seti 159 TL’ye, çift kişilik bambu yorgan 579 TL’ye düştü!

Geri Dön