11 / 05 / 2024

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Yapı Kredi, düzenlediği kampanya kapsamında akaryakıt harcamalarında müşterilerine 110 TL BP Puan hediye edeceğini açıkladı.



İsrail-Hamas çatışmasının ardından petrol fiyatları adeta rekor üstüne rekor kırarken, Türkiye’de de benzin, motorin ve LPG’ye zam gelmeye devam ediyor. Gelen zamlara karşın beklenen indirimler bir türlü gelmeyince araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarına yönelmekte buldu. Yapı Kredi de bu kapsamda yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyerek müşterilerinin yapacağı harcamalardan 110 TL BP Puan kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi, söz konusu kampanyası kapsamında BP istasyonlarında 4 defa 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamasına 110TL BP Puan hediye edecek. Kampanyanın 15 Kasım’da sona ereceğini duyuran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm ayrıntıları WorldCard resmi internet sitesinden paylaştı.

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

KAMPANYA DETAYLARI

1 Ekim 2023 – 15 Kasım 2023 tarihlerinde, ilk harcamadan önce kampanyaya katılmak üzere kısa mesaj gönderen ve kampanyaya katılım sağlayan World Üyesi BP istasyonlarından bir kerede ve farklı günlerde 4 defa 500 TL ve üzeri akaryakıt veya LPG alışverişi yapan müşteriler kampanyaya dahil olacak.

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve bunun yanı sıra, Yapı Kredi Business kredi kartı sahibi müşteriler, 22 Kasım 2023’den itibaren akaryakıt ve LPG harcamasında kullanılmak üzere 100 lira BP Puan kazanacak.

Benzin, motorin ve LPG’ye eşi benzeri görülmemiş indirim! Peş peşe indirim müjdesi geldi!

Business Banka(lira/Debit) Kartları kampanya kapsamında yer almayacak. Word Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlayanlar, 100 lira’ye ilave 10 lira, toplamda 110 lira BP Puan kazanacak. Dört işlemden en az birini, World Pay POS cihazında QR Kod ile ödeme yapıldığı durumda 110 lira’ye ilave 10 lira, toplam 120 lira BP Puan hediye edilecek.

Aynı zamanda, Yapı Kredi POS cihazı kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 50 lira BP puan daha hediye edilecek. Bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa faydalanabilecek. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılacak. Ayrıca, müşteriler kısa mesaj ile katılmışsa en fazla 100 lira BP Puan kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Depremde 52 kişiye mezar olan binanı ile ilgili kahreden detay!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!


Geri Dön