27 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem Avrupa’nın en başarılı projesi seçildi!950 bin TL

Akasya Acıbadem Avrupa’nın en başarılı projesi seçildi!950 bin TL

Firma: Saf Gayrimenkul

Proje: Akasya Acıbadem

'The European Property Awards 2012’ ödül töreninde, “En İyi Yüksek Bina Mimarisi” kategorisinde 5 yıldız alan Akasya Rezidans, “Avrupa’nın en başarılı projesi” ödülü almaya hak kazandı





Anadolu yakasının en gözde yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem’e, Avrupa’dan beş yıldızlı ödül geldi. Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ve mimari ödüllerinden biri olan 'The European Property Awards 2012’ ödül töreninde, “En İyi Yüksek Bina Mimarisi” kategorisinde 5 yıldız alan Akasya Rezidans, “Avrupa’nın en başarılı projesi” ödülü almaya hak kazandı. Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan Akasya Rezidans, 7 Aralık 2012 tarihinde yarışmanın ikinci aşaması olan “Dünyanın En İyisi” olma yolunda Avrupa’yı temsilen yarışacak. 


Avrupa’nın önemli gayrimenkul ve mimari yarışması olarak kabul edilen The European Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) 2012’nin sonuçları 24 Eylül'de Londra'da düzenlenen törenle açıklandı. Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan Akasya Acıbadem’in, Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselen Rezidans etabı “En İyi Yüksek Bina Mimarisi” kategorisinde 5 yıldız alarak rakiplerini geride bıraktı. 


New York’un yaşam stilini yansıtacak Central Park’ı, özel rezidans hizmetleri ve yemyeşil doğasının yanında, metroya ve metrobüse direk bağlantı, Boğaziçi köprüsüne 5 km mesafesi ile İstanbul’un kesişim noktasında yer alan  Akasya Acıbadem  projesi, “Avrupa’nın en başarılı projesi -Best of Europe” ödülü ile 7 Aralık 2012’de dünya birinciliği için yarışacak. 


Akasya Rezidans enerji verimliliği ile de dikkat çekiyor…

SAF G.Y.O tarafından hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesi, 182 bin metrekarelik arazi üzerinde kuruldu. İki etabında hayatın başladığı projenin üçüncü etabı olan Akasya Rezidans 2013 yılında teslim edilecek. İkonik kütlesel etkiye sahip yapısı ile toplamda 456 üniteden oluşan bu etapta; 199 teraslı rezidans, 198 home-ofis, 35 ticari ofis ve 24 adet penthouse bulunmakta. Kusursuz plan çözümlerine sahip Akasya Rezidans etabı havuz ve bahçe sulamalarında gri suların kullanılması, yağmur sularının değerlendirilmesi, kat bahçelerinin tasarlanması, aydınlatma otomasyonları ile elde ettiği enerji verimliliği sayesinde Breem sertifikası adayı.



www.ak-asya.com

0216 428 31 32



projeye sor



Geri Dön