28 / 04 / 2024

Yetik Mert yılın en başarılı enerji yöneticisi seçildi!

Yetik Mert yılın en başarılı enerji yöneticisi seçildi!

Türkiye’nin ilk Enerji Ticareti Zirvesi niteliğindeki etkinliği “All Energy Turkey” ikinci gününde gerçekleştirilen Ödül Töreninde “Enerji Sektöründe Yılın Yöneticisi” açıklandı. Enerjisa CEO’su Yetik Mert yılın en başarılı enerji yöneticisi seçildi...



Sektörde öncü olan özel ve sivil toplum kuruluşlarının liderlerinin bulunduğu, hem ulusal hem de uluslararası üst düzey yöneticilerin de yer aldığı jüri değerlendirmesi sonucu Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert’e bu değerli ödülü verdi. 


Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bu ödül için Enerji sektöründe “Yılın Yöneticisi” belirlenirken Danışma Kurulu ve fikir önderlerinden oluşan bir Jüri Stratejik Vizyon, Girişimcilik Gücü, Hedeflerin Tutturulması, Risk Yönetimi, Kurumsal Kalkınma ve Inovasyon gibi kriterlere bağlı olarak  iki aşamalı bir değerlendirme yaptı.


Ödülünü Informa Exhibitions Konferanslardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Christina Sternitzke’den alan Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert “Öncelikle bu saygıdeğer ödülü bana ve şirketime layık gören tüm değerli juri üyelerine teşekkür ederim. Bizler, Enerjisa’da başarıların ancak en iyi insan kaynağı ile kazanıldığına inanıyoruz. Dolayısıyla, bu ödülü yalnızca benim değil tüm Enerjisalıların emeği ile aldığımıza inanıyorum. Büyük Enerjisa takımının gerçekleştirdiği, sektör içinde uygulaması ile fark yaratan iki projemizle çok yakın bir zamanda Sürdürülebilir Kalkınma Derneği tarafından Sosyal ve Ekonomik İnovasyon kategorilerinde birincilik ödülü aldık. Bu prestijli ödüllerle Enerjisa’yı sürekli ileri taşıyan, yetenek ve deneyimleriyle geleceği yaratan büyük Enerjisa takımına sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


İkinci gün, Enerji Ticareti Derneği (ETD) ‘nin bu yıl All Energy Turkey” çerçevesinde gerçekleştirdiği “IV. İstanbul Enerji Ticareti Çalıştayı” ile başladı.


ETD Başkanı Batu Aksoy açılış konuşmasında “IV. İstanbul Enerji Ticareti Çalıştayı, ETD açısından da sektör için de büyük ve önemli bir buluşmadır ve her geçen yıl önemi daha da artmaktadır” dedi. 


Takip eden “EPİAŞ ” başlıklı atölye çalışmasında “Enerji Değişimi ve Yönetim Yapısının İşleyişi” konusu panelistlerce değerlendirilecek.


Enerji Sektöründe Yılın Yöneticisi Ödül Töreni’nden sonra “Doğal Gaz Değişimi “ konulu son Panel PETFORM ev sahipliğinde gerçekleştirildi ve etkinlik Uzman Söyleşileri ile sona erdi.




Geri Dön