28 / 04 / 2024

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Holding, ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü aldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat tarafından takdim edilen ödülü İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı aldı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, gayrimenkul, finans, turizm, enerji ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren İsra Holding, ASKON tarafından gerçekleştirilen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. 

Paylaşılan detaylara göre, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ın takdim ettiği ödülü İsra Holding'in adına Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı aldı. 

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

*Görsel V Mall projesine aittir.

ABDURRAHİM TAVLI “BİRLİKTE YÜRÜYOR, BİRLİKTE BÜYÜYORUZ”

Hayata geçireceği yeni yatırımlar için planlamalarına hız kesmeden devam eden İsra Holding, mega kent İstanbul başta olacak şekilde Türkiye’nin farklı şehirlerinde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. 

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Yılın En Başarılı Holdingi ödülünün kurum için büyük önem taşıdığına değinen İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı “Faaliyet göstermiş olduğumuz tüm alanlarda, bu ödülü almamızda pay sahibi olan tüm çalışanlarımıza şükranlarımı ve teşekkürlerini sunuyorum. Biz alanında uzman bine yakın çalışma arkadaşlarımızla, sahip olduğumuz değerlerden ödün vermeden üretmeyi sürdürüyoruz. Ayrıca çeyrek asra yaklaşan tecrübemizle bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türkiye için katma değer üretmeyi sürdüreceğiz. Biz, İsra Holding olarak dürüst çalışmalarımızın karşılığını her zaman aldık. Söz konusu bu süreçte yatırımcılara ve iş ortaklarımıza hep kazandırdık. Bizim aldığımız bu ödül için de çalışmalarımızın bir meyvesi diyebiliriz. Ticaret Bakanı Prof. Ömer Bolat’ın elinden bu ödülü almak da bizim açın ayrı bir gurur vesilesi olmuş oldu. Ben, İsra Holding çatısı altındaki her bir çalışma arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm başarılara “Birlikte Yürüyoruz” diye konuştu.

AĞRI'YA DEV KARMA PROJE GELİYOR

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, dünyaca ünlü markaların Ağrı'ya geleceği söz konusu projeyle, ticaretin kalbi de Ağrı'da atacak.

Bozcaada'da imarlı 3 arsa satılıyor! Yüzde 50'sini peşin kalanını 5 taksitle ödeme fırsatı! 

Ankara'da ev almak İstanbul'dan daha zor! 2+1 ev için aylık gelirin en az 120 bin TL olması gerekiyor!

A101'de TV ünitesi 890 TL'ye, bölmeli kitaplık 490 TL'ye, karavan 199.900 TL'ye satılacak! A101 26 Ekim kataloğu


Geri Dön