12 / 05 / 2024

Yetik Mert kim

Yetik Mert kim

Türkiye’nin ilk Enerji Ticareti Zirvesi niteliğindeki etkinliği “All Energy Turkey” ikinci gününde gerçekleştirilen Ödül Töreninde “Enerji Sektöründe Yılın Yöneticisi” açıklandı. Enerjisa CEO’su Yetik Mert yılın en başarılı enerji yöneticisi seçildi...

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

Enerjisa'nın yeni CEO'su Kıvanç Zaimler oldu!

Enerjisa Üst Yöneticisi (CEO) Yetik Mert'in 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılma kararı almasının ardından bu göreve şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler'in atanması uygun görüldü.

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Toprak Center'ın elektrikleri Mert İnşaat tarafından kesildi!

Toprak Grubu ’nun kiracı olduğu Toprak Center binasında elektrik krizinin yaşandığı ortaya çıktı. Toprak Center ’ın sahibi Mert İnşaat, kiralar ödenmediği iddiasıyla binanın elektriğini kesti.

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Yetik Mert kim Haberi

Yetik Mert kim

Sektörde öncü olan özel ve sivil toplum kuruluşlarının liderlerinin bulunduğu, hem ulusal hem de uluslararası üst düzey yöneticilerin de yer aldığı jüri değerlendirmesi sonucu Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert’e bu değerli ödülü verdi. 


Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bu ödül için Enerji sektöründe “Yılın Yöneticisi” belirlenirken Danışma Kurulu ve fikir önderlerinden oluşan bir Jüri Stratejik Vizyon, Girişimcilik Gücü, Hedeflerin Tutturulması, Risk Yönetimi, Kurumsal Kalkınma ve Inovasyon gibi kriterlere bağlı olarak  iki aşamalı bir değerlendirme yaptı.


Ödülünü Informa Exhibitions Konferanslardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Christina Sternitzke’den alan Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert “Öncelikle bu saygıdeğer ödülü bana ve şirketime layık gören tüm değerli juri üyelerine teşekkür ederim. Bizler, Enerjisa’da başarıların ancak en iyi insan kaynağı ile kazanıldığına inanıyoruz. Dolayısıyla, bu ödülü yalnızca benim...