12 / 05 / 2024

Yetik Mert enerji yöneticisi

Yetik Mert enerji yöneticisi

Türkiye’nin ilk Enerji Ticareti Zirvesi niteliğindeki etkinliği “All Energy Turkey” ikinci gününde gerçekleştirilen Ödül Töreninde “Enerji Sektöründe Yılın Yöneticisi” açıklandı. Enerjisa CEO’su Yetik Mert yılın en başarılı enerji yöneticisi seçildi...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaplat Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Kayıkcı, Hüseyin Gürer ve Asım Mert İleri ortaklığında Fatih’te 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin 625 TL sermaye ile bugün Ahmet Yavuz Yıldız, Kutay İş ve Mert Teker imzasıyla kuruldu.

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

STFA Grubu CEO'su Yetik Kadri Mert oldu!

STFA Grubu CEO’luk görevine Yetik Kadri Mert getirildi. STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre Yetik Kadri Mert, yeni görevine 1 Nisan 2016 itibariyle başlayacak.

Enerjisa'nın yeni CEO'su Kıvanç Zaimler oldu!

Enerjisa Üst Yöneticisi (CEO) Yetik Mert'in 29 Şubat itibariyle görevinden ayrılma kararı almasının ardından bu göreve şirket bünyesindeki Satış Şirketleri Genel Müdürü Kıvanç Zaimler'in atanması uygun görüldü.

Yetik Mert enerji yöneticisi Haberi

Yetik Mert enerji yöneticisi

Sektörde öncü olan özel ve sivil toplum kuruluşlarının liderlerinin bulunduğu, hem ulusal hem de uluslararası üst düzey yöneticilerin de yer aldığı jüri değerlendirmesi sonucu Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert’e bu değerli ödülü verdi. 


Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen bu ödül için Enerji sektöründe “Yılın Yöneticisi” belirlenirken Danışma Kurulu ve fikir önderlerinden oluşan bir Jüri Stratejik Vizyon, Girişimcilik Gücü, Hedeflerin Tutturulması, Risk Yönetimi, Kurumsal Kalkınma ve Inovasyon gibi kriterlere bağlı olarak  iki aşamalı bir değerlendirme yaptı.


Ödülünü Informa Exhibitions Konferanslardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Christina Sternitzke’den alan Enerjisa CEO’su Yetik K. Mert “Öncelikle bu saygıdeğer ödülü bana ve şirketime layık gören tüm değerli juri üyelerine teşekkür ederim. Bizler, Enerjisa’da başarıların ancak en iyi insan kaynağı ile kazanıldığına inanıyoruz. Dolayısıyla, bu ödülü yalnızca benim...