02 / 05 / 2024

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.



STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedefliyor.

STFA Grubu’ndan yapılan açıklama

Sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda dönüşüm stratejisinin liderliğini yürüten ve öngörülen değişiklerin gerçekleşmesini sağlayan STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Sayın Yetik Kadri Mert, önceden planlandığı üzere, 31 Temmuz 2018 tarihi itibariyle görevini, STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Sayın Aslan Uzun’a devredecektir. Sayın Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecektir.

STFA Grubu adına açıklama yapan İlker Keremoğlu, “80 yıllık sürdürülebilir başarımızın arkasında, doğru yetenek yönetimi ile güçlenen kurumsal yapımızın büyük payı var. Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda değişim ve inovasyon odaklı yaklaşımımızı iş planlarımız ve organizasyon yapımıza da yansıtmaya öncelik veriyoruz. Grubumuzun sürdürülebilir büyüme hedefi çerçevesinde dönüşüm stratejilerini başarıyla uygulayarak Grubumuzun Liderlik Ekibini yeniden kuran Sn. Yetik Kadri Mert’e yaptığı çok önemli katkılar için teşekkürlerimi sunuyor, Yönetim Kurulu üyemiz olarak çalışmalarında başarılar diliyorum. Kendisinden bayrağı devralacak olan Sn. Aslan Uzun’u yeni görevinden dolayı kutluyor başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.


Geri Dön